fredag 11. november 2011

Seriekamp Djerv 1919 - Bryne 2-2



Seriekamp på Djervbanen kunstgress.
Onsdag 9.november klokken 19:00. Kaldt, litt disig og vindstille.
Resultat 2-2


Startoppstilling:
Fredrik Byberg
Dagfinn Nærland, Anders Dahle Thorsen, Marius Vaaland, Rune Torland Mjåtveit
Vetle Salte, Marius Nilsen, Marius Bjorheim, Anders Hognestad
Ole Thomas Herrem, Frank Hole










Reservebenken:
Simen Andresen - byttet med Dagfinn Nærland etter 62 minutter
Truls Vagle - byttet med Anders Dahle Thorsen etter 62 minutter
Ovar Undheim Høyland - ikke benyttet
Eirik Løge - byttet med Rune Torland Mjåtveit etter 70 minutter
Andreas Aa. Time - ikke benyttet

Gule kort:
Ole Thomas Herrem

Dommere:
Ikke helt enig i alt, og en rekke merkelige avgjørelse. Noe hjemmepreget dømming sett med Bryne øyne og helt subjektivt.

Kort oppsummert 1.omg:
Vi begynner godt og tar styring på kampen de første minttene med flere bra halvsjanser, men en frisk start.
Det viser seg relativt tidlig at Djerv har et godt mannskap og snart begynner de å styre kampen og vi har i perioder mer enn nok med å forsvare oss. Heldigvis er Djerv veldig lite effektive foran mål i starten av kampen og vi slipper heldig unna et par store muligheter.
Utover i kampen jobber gutta våre godt. Spesielt god var nok unge Nilsen, han lykkes med svært mye, kjempet som en løve, gikk i taklinger så det nesten luktet svidd og trener Erling berømmet han som BB i dag, slettes ikke ufortjent.
Men også gutta i bakerste rekke gjorde skikkelig manns jobb, god innsats.
Når det er sagt så klarer gutta i front å sloss seg til en scoring etter 31 minutter, Ole Thomas setter ballen i mål etter assist fra Rune Torland Mjåtveit.
Nå ser det ut som Djerv er gått opp et gear, raske pasninger , mange samtidige løp og meget aggresiv gjenvinning. Vi forsvarer oss mesterlig, men er litt unøyaktige og litt lite orientert og blir noen ganger lette offer for spillestilen til Djerv. Men viktigst er at vi leder med 0-1 til pause. En god prestasjon av våre karer.

Kort oppsummering 2.omg:
Vi kommer greit i gang med omgangen. De litt mer etablerte spillerne viser førsteårs og G16 gutta veien også idag. De "gamle" er eldst det er det ingen tvil om.
Flere spillere viser seg fra sin aller beste side og alle gir alt i dag!
Etter 7 minutters spill i andre omgang får Ole Thomas et velfortjent gult kort etter felling bakfra, ikke stygg men veldig tydelig!
Nå er kampen inne i en fase med mange "rare" dommeravgjørelser og det preger gutta en smule, men ikke sånn at det forstyrrer.
Djerv er gode også i denne omgangen og dundrer løs på vår unge men meget gode keeper Fredrik Byberg som er stand in i Vigres soning av rødt kort. Unge Byberg gjør en kjempejobb og jeg beklager sterkt at han har bestemt seg for å legge fotballskoa bå hylla allerede nå. Noen må overbevise gutten at dette er feil valg!!!!!
16 minutter ut i omgangen får vi frispark i god posisjon og etter mye klabb og babb setter Ole thomas ballen i mål for andre gang i dag og vi leder 0-2. Assist klarte ikke vi på benken å få med oss, dessverre.
Når det står igjen ca 4 minuter må vi kapitulere og djerv scorer reduseringsmålet og stillingen er 1-2. Litt enklet, men god bevegelse av Djerv gjorde at vi fikk en tellefeil i forsvar. Synd, men det lå nok i luften. Værre ble et bare to minutter senere kommer utligningen etter et hav av halvsjanser og misbrukte muligheter for Djerv. Stillingen er 2-2 og vi er skikkelig skuffet. Vi står imot presset det siste minuttet og laene står igjen med 2-2 ved full tid.

Konklusjon:
Dette betyr at Djerv 1919 tar andreplassen i årets serie, bak Viking mens Bryne må nøye seg med en god tredjeplass.
En fin sesong med noe vekslende mannskap og vekslende uttelling.

Marius Bjorheim skal også gi seg til fordel for Eik kommende sesong, men spilte en veldig god kamp i dag. Lykke til Marius, du har vært et fint bekjentskap.





Dette var også Trener Erlings siste kamp med Bryne FK Juniorlag for denne gang...... Vi håper å få se Erling tilbake som trener ved en senere anledning.


Vi ledere vil takke Erling for et flott samarbeid og en stor innsats for gutta i sesongen 2011. Engasjementet har vært stort og ærlig. Lykke til videre Erling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar