Lørdag 5.november klokken 13:00. Litt regn av og til og noe vind.

Litt kjedelige bilder, men med det apparatet kan man ikke forvente alverden........
Seraphin Kellerhals, Peter Aarrestad Time, Marius Vaaland, Rune Torland Mjåtveit
Andreas Aa, Time, Anders Dahle Thorsen, Marius Bjorheim,Ovar Undheim Høyland,
Paal Aamodt, Frank Hole

Reservebenken:
Aron Espeland - byttet med Paal Aamodt etter 64 minutter
Truls Vagle - byttet med skadet Ovar Undheim Høyland, (lårhøne) etter 40 minutter
Joel Bengo - byttet med Seraphin Kellerhals etter 23 minutter
Ola Kellerhals - byttet med Frank Hole etter 51 minutter
Paal Aamodt - bytter med Anders Dahle Thorsen etter 76 minutter

Gule kort:
Ingen kort denne kampen

Dommere:
God dommer, ikke helt enig i alt, men vel gjennomført av alle tre.

Kort oppsummert 1.omg:
Vi begynner ganske bra, men kampen bølger frem og tilbake uten det helt store overtaketfra noen av lagene.
Peter Aa.Time fyrer av en kanonkule fra ca 30 meter som daler fint, men treffer dessverre tverrligger, synd!! Hadde vært flott å sett den ballen i mål.
Etter ca 10 minutters spill får vi et frispark på ca 20 meter. Anders Dahle Thorsen lader kanonen og dundrer skuddet utagbart direkte i mål. Kjempeskudd!!!
Nå fører vi kampen og spiller bra. Mange gode løp og fine avslutninger, men vi er for lite effektive forran mål. Både Ovar og Anders Dahle har et par fine avslutninger som ikke når nettmaskene.
Det skjer litt på andre banehalvdel også. Vard kommer på besøk og denne gangen mener de alvor. Et kanonskudd avverges av en helt fantastisk redning av vår eminente målvakt for dagen, Jonas Høidahl. Hele Vard benken hyta mål, men ble både imponert og skuffet i samme åndedrag. Klasseredning Jonas!!!
Siste 10 minutter av omgangen overlater vi kampen til Vard Haugesund som takker og bukker. Marius Bjorheim på flott raid, men dessverre uten tellende resultat.
Etter 41 minutter scorer Vard Haugesund, greit etter kamputviklingen, men kanskje noe enkelt...
Siste 8-10 minuttene preges av hawaii fotball fra oss. Klarer ikke å holde ballen i laget, men det går på et vis. Pause på stillingen 1-1.

Kort oppsummering 2.omg
Omgangen starter som fen første sluttet, tilfeldig og fortsatt Hawaii...
Anders Dahle prøver å ta tak i kampen etter ca 55 minutter på et svært godt løp fra egen banehalvdel. Han blir felt, men klarer å holde seg på beina. Ute av ballanse blir det dessverre ikk etellende resultat. Dommeren burde nok dømt straffe i denne situasjonen, men nei!
I stedet scorer Vard Haugesund etter ca 65 minutter på et bra langskudd, en dekket Jonas rekker dessverre ikke frem denne gangen og stillingen er 1-2
Keeper Jonas hadde flere god inngrep og gjorde en betydelig innsats for at vi ikke ligger lenger etter.
Andre ommgang er preget av lite konstruktivt spill og vi lar Vard styre deler av omgangen.
Vi får frispark etter 85 minutter. Når frisparket tas blir Marius Bjorheim blir revet ned i feltet og denne gangen dømmes det straffe i vår favør.
Unge og lovende Truls Vagle setter sikkert straffen i mål og stillingen er 2-2.
Sluttresultat 2-2 i Brynes favær. Godt jobba alle sammen!!

Konklusjon:
Mange av våre spillere er dessverre ikke tilgjengelig til denne kampen grunnet skoletur og det var et til dels svært ungt lag som stilte til kamp i dag. Når det er sagt må jeg berømme de yngste gutta for en flott innsats og i samme åndedrag berømme de eldste for fin guiding og støtte til ungdommen. Dere sto opp og viste vei, kanon bra!!!
Vi var litt uheldige i dag og fikk skader både på Seraphin(vond rygg) og Ovar(lårhøne) og måtte rokkere laget flere ganger i mangel på innbyttere. Frank Hole var egentlig syk og burde nok ikke ha spilt så lenge som han gjorde. En takk til Paal Aamodt(med vonde hæler) som ble sendt i retning dusjen etter vel gjennomført økt, men som villig stilte opp når vi måtte ha han innpå bare noen minutter senere.
Aron Espeland debuterte på juniorlaget i dag og klarte seg godt.
Petter Vaaland klarte jobben godt som kampleder for laget i Erlings Fravær.