lørdag 10. desember 2011

G19 Elite Avslutningsmiddag og prisutdeling 2011

Ja ja alt godt har en ende som det heter.
Sesongen 2011 er definitivt over og det som gjensto for å få en verdig avslutning var selvsagt det vi håper skal bli "den tradisjonelle pinnekjøtt middagen" til ære for oss alle som har gitt våre bidrag til årets sesong.
Nå skal ikke vi ta hele æren for at avslutningsmiddagen er på vei til å bli tradisjon, den må vi nok bl.a dele med Geir Ståle Fjermestad fra tidligere sesongavslutninger.

Som vanlig, er jeg fristet til å si, er det Petter Vaaland som er den ubestritte primus motor i all organisering som krever "det lille ekstra" og spesielt når klubbens økonomi ikke tillater de store utskjeielser. Du er god Petter!!!! En stor takk til deg og dine kontakter.

Klokken 19:00 hadde festkomiteen alt på "G" og var klar til å ta imot ungdommen.
Pinnekjøtt traktert av Jærkokken sto på menyen, et fantastisk velsmakende måltid, med tilhørende riskrem dessert.
Trener Erling tar vel imot gutta minst like godt forberedt som ALLTID, helt flott!













Etter en liten velkomsttale var det bare å nyte av bordets delikatesser, noe gutta viste at de setter pris på. Mat er absolutt veien til treningsivrige gutter og det er plass til litt.....
Her er noen bilder til fra bespisningen.













Bare så det er sagt, Marius Bjorheim kom litt senere enn de andre, det er derfor han fortsatt spiser....










Nå er vi over i avdelingen for de mer seriøse saker som har preget sesongen. Trener Erling har selvsagt mange priser på plass sammen med nominasjon til de forskjellige prisene. Alt er selvsagt velbegrunnet om noen lurte...
Jeg tar fortløpende de nominerte og vinnerne i de forskjellige kategorier.
Årets Smil: Vigre, Thorsen, Seraphin - Seraphin er vinner
Årets Potet: Dagfinn, Hognestad, Thorsen - Thorsen er vinner
Årets Råtass: Peter, Nilsen, Vigre - Nilsen er vinner
Årets Mariekjeks: Simen, Dagfinn, Ola - Dagfinn er vinner
Årets Vims: Løge, Vhu, Peter - Peter er vinner
Årets AV/PÅ bryter: Frank, Øyvind, Løge - Øyvind er vinner
Årets Mål: Ole Thomas, Ola, Øyvind, Thorsen, Preben - Thorsen er vinner
Årets Frispark: Frank, Rune, Thorsen - Rune er vinner
Trenerens Spiller(Gullongen): Herman, Vaaland, Dagfinn - Herman er vinner
Årets mest Fremgangsrike: Vaaland, Ola, Preben - Ola er vinner
Årets Spiller(Trenerens Valg): Peter, Preben, Øyvind - Preben er vinner
Årets Innsatspokal: Nilsen, Vaaland, Rune - Vinner er Rune

Vi tar med et bilde av de glade vinnere


Vi må selvsagt ha med bilde av vinneren av årets Innsatspokal, en pris som henger høyt. Gratulerer så masse Rune, du er absolutt en verdig vinner!!!!








Spillerne fikk også en siste evaluering fra Trener Erling med på veien videre. Nok et vel gjennomtenkt og vel ment produkt som gutta helt sikkert kjente seg godt igjen i.

Gutta ville også benytte aledningen til å gi Trener Erling en takk for tiden samme og den tiden han har brukt på samtlige spillere for å få ut det aller beste i alle.


Petter benyttet også anledningen til noen ord til Trener Erling og til undertegnede med tilhørende gavedryss. Tusen takk Petter!

Undertegnede hadde også gjort klar en liten sak til Trener Erling. Årets Blogg mellom to permer med ett tilleggsark som gutta hadde skrevet en ørliten hilsen slik at det kan være Trener Erlings minnebok fra dette året.

På tampen av kvelden ble det "pakkeleken" arrangert av......joda det var Trener Erlig det også. Dette falt godt i smak hos den unge horde og ble et lystig farvel til en svært hyggelig og minnerik kveld på Bryne FK sitt klubbhus.


Festen ebbet ut og komiteen gikk til kjøkkenet for å nullstille klubbhuset, men først fikk vi foreviget alle som var med oss på festen denne fredagskvelden i desember. Dessverre var ikke Seraphin med oss i kveld, men det kommer sikkert flere muligheter.


Jeg vil på vegne av teamet/støtteapparatet rundt laget takke en fantastisk flott gjeng for ett minnerikt og trivelig år sammen med dere. Petter og undertegnede blir med vider og vi håper at kommende sesong blir minst like trivelig i deres gode selskap.
Takk til alle og god Jul!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar