Seriekamp på Rosselandsbanen mandag 31.oktober klokken 18:30

Denne kampen fikk jeg dessverre ikke anledning til å overvære. Jobb!
Petter Vaaland har oversendt følgende "high-lights" fra kampen.

1.omgang
1-o etter 12 minutter Ovar Undheim Høyland, forarbeid Seraphin Kellerhals og Frank Hole
2-0 etter ca 22 minutter Marius Bjorheim, assist Dagfinn Nærland
Staal reduserer etter ca 24 minutter.
Bryne svarer umiddelbart og Ovar setter inn sitt andre og Brynes tredje for dagen. 3-1 etter ca 25 minutter.
Slik jeg oppfatter det leder vi 3-1 til pause.

2.omgang
4-1 etter ca 3 minutter inn i andre omgang, Vetle Salte scorer og Assist nok en gang fra Frank Hole
5-1 etter ca 4 minutter av andre omgang, scoring av Frank Hole, assist Paal Aamodt
6-1 etter ca 15 minutter, Frank Hole scorer sitt andre for kvelden, assist
ca 22 minutter Staal redusering 6-2.
23 minutter, Fredrik Vigre, keeper får rødt kort og dermed utvisning.... Marius Bjorheim entrer keeperdrakt og hansker og vokter målet resten av kampen, flott Marius!!!! Kan fort bli keeper ut av dette...
Ca 25 minutter og Staal reduserer igjen, stillingen er 6-3 noe som også blir sluttresultatet.

Ikke mer for meg å si om denne kampen, dessverre ingen bilder til å underholde seg med....
Solid seier mot et sterkt Staal lag i følge Petter Vaaland.