torsdag 20. oktober 2011

Seriekamp Madla - Bryne G19 0-5












Seriekamp på Madla ISS kunstgress, en flott bane.
19.oktober klokken 20:00, en heller kjølig fornøyelse. Regn og en del vind.
Resultat 0-5


Startoppstilling:
Fredrik Vigre
Vetle Salte, Marius Bjorheim, Marius Vaaland, Rune Torland Mjåtveit
Seraphin Kellarhals, Anders Dahle Thorsen, Marius Nilsen, Andreas Aa, Time
Eirik Løge, Frank Hole

Reservebenken:
Ovar Høyland Undheim - byttet med Seraphin Kellerhals etter 69 minutter
Truls Vagle - byttet med skadet Anders Dahle Thorsen etter 40 minutter
Dagfinn Nærland - byttet med Eirik Løge etter 45 minutter
Anders Hognestad - byttet med Andreas Aa. Time etter 45 minutter

Gule kort:
Marius Nilsen

Dommere:
Ganske bra. Tillater fysisk kontakt . Vel gjennomført

Kort oppsummert 1.omg:
Det jobbes godt uten at vi klarer å prege kampen. Madla gutta fører kampen og har etterhvert utover i kampen en rekke gode muligheter, men svikter heldigvis foran mål.
Vi er med, men får ikke skikkelig flyt i laget.
Først etter 27 minutter skjer det noe positivt. Marius Nilsen går på et av flere gode raid og blir felt på ca 20 meter. Rune T. Mjåtveit setter frisparket sikkert i mål og det er 0-1.
Madla går fra avspark direkte i angrep, setter oss under kraftig press, men Rune er der også og redder på streken. Bra!!
når 34 minutter er passert blir unge Nilsen felt igjen på omtrent samme sted som sist, ca 20 meter fra mål. Denne gangen er det Anders D. Thorsen som skal prøve seg, men skuddet går himmelhøyt over Madla's mål.
Anders D Thorsen blir skadet kort etter og forlater banen til fordel for Truls Vagle etter ca 40 minutters spill. De siste minuttene skjer det lite og omgangen ender med resultatet 0-1.

Kort oppsummering 2.omg
Vi bytter to spillere i pausen som avtalt og starter andre omgang betydelig bedre enn første. Vi har også med oss vinden i denne omgange og får løftet spillet mye lenger inn på Madla's banehalvdel. Likeledes sliter Madla keeper med utspillene på samme måte som Fredrik gjorde i første omgang.
Etter bare 4 minutter Frank Hole et flott gjennomspill av Truls Vagle som dessverre ender resultatløst. Det skjer lite frem til ca 65 minutter, ny scoring av Frank Hole med assist fra Dagfinn Nærland, herlig å trygge ledelsen. Madla har fortsatt å brenne sjanser også i denne omgangen, bra for oss.....
Seraphin og Ovar bytter plass etter ca 69 minutter.
Vi er kommet i fly og har mange god sjanser, gode bevegelser og fin ballanse i laget, vi har også ALLE marginer med oss, herligt!!!
Etter mye godt spill frem til det 82. minutt scorer Frank Holse sitt andre for dagen, det er 3-0, denne gang med fin-fin assist av Anders Hognestad. Nå går det veien og bare 3 minutter senere scorer unge Nilsen sitt første for dagen og lagets 4-0 scoring etter litt klabb og babb og pasning/assist fra Truls Vagle. Seieren er sikret, men laget cruiser videre. Vi får nok en felling av unge Nilsen, Rune kommer lett joggende for å ta frisparket og fyrer av et kjempeskudd, men for kvelden god Madla keeper hindrer scoring med en kjempestrekk.
Frank Hole har fått "los" og er fortsatt ikke "mett" og står på videre. Har avslutter scoringsballet med sin tredje scoring for kvelden etter en glimrende assist av Ovar H. Undheim.
Sluttresultat 0-5 i Brynes favær. Godt jobba alle sammen!!

Konklusjon:
Ikke en praktkamp av oss dette, men mye bra å ta med på ferden videre. Syns laget hang godt sammen. Mye fungerte veldig bra. I andre omgang ble vi bare bedre og bedre. Resultatet er nok ikke helt etter spill og sjanser. Madla spilte i perioder god fotball, men sviktet fullstendig foran mål og misset på et par relativt gode muligheter. Vi var helt klart best, forsvaret kom godt med i andre omgang, midtbanen var god gjennom hele kampen og et sultent angrepet gir følelsen av at laget presterte godt.
En god fotballopplevelse som varmet på en ellers uhyre guffen og kald høstkveld på Madla.
OBS!!!
Nå holdt jeg på å glemme de mest trofaste tilskuerne våre som møtter opp igjen og igjen uansett vær. Familien Dahle Thorsen, i gode klær er som regel alltid på en fotballbane nær deg. Sjekk bare innpakningen!!
I tillegg har vi også en kledelig beskjeden mor til Frank som er "tittgjengde" på fotballbaner. Det er ikke alltid vi ser henne, men vi vet hun er der....
Flott å ha dere med!!

Beklager noe svak bildekvalitet, mitt "pocketkamera" var slettes ikke helt kompis i kveld...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar