Seraphin Kellerhals - byttet med Rune Mjåtveit Torland etter ca 65 minutter
Simen Andresen - byttet med Øyvind Braaten etter ca 77 minutter

Gule kort:
Marius Nilsen - 58'
Anders Dahle Thorsen - 66'

Dommere:
En god og humørfylt dommertrio. Litt "slark" begge veier, men totalt sett vel gjennomført.

Kort oppsummert 1.omg:
Vi begynner kampen godt og tar tidlig styringen. Veldig mye bra de første 20 minuttert. Litt dårlig presisjon og valg av løsninger kunne i noen tilfeller vært bedre, men totalt sett en godkjent omgang.
Vi er litt vel glad i ballen spesielt på offensive løp og mister en hel del gode målsjanser når ikke ballen finner veien videre. Vil bare minne dere om at ballen er rund og må ikke føres til medspiller og slettes ikke til motspiller. Noen ganger kunne kanskje en befriende pasning passet inn i spillet? Jeg anbefaler at det prøves oftere, det virker faktisk......
Etter 28 minutter var hele Vikingbenken brennsikker på at ballen var i mål noe kampens dommer ikke var enig i og Fredrik i fullt strekk reddet oss. En god igangsetting kunne med litt hell lett gått i mål. Et sugende langskudd fra Marius Nilsen gikk i stolpen med betydelig kraft fra ca 20 meter. Godt skudd!
Etter 36 minutter har Frank Hole en flott avslutning, men dessverre... Noe av det siste som skjer i 1.omgan er et innlegg fra Marius Vaaland som "dabber" på tverrligger, men dessverre igjen..

Omgangen ender 0-0. Mye bra spill, litt rusk her og der, men en formidabel innsatsvilje og god kjemping. Flott gutter!!!!!!!!!!!!

Kort oppsummering 2.omg
Vi starter omgangen med litt mye slurv og manglende presisjon i pasninger, noe vi tar mesterlig inn litt ut i omgangen.
Dette er en kamp ingen av oss ønsker å tape og det hardner nok noe til utover i omgangen.
Resultatet blir 2 gule kort til våre gutter, Marius Nilsen og Anders Dahle Thorsen.
Viking har så absolutt sine sjanser, men takket være en Fredrik Vigre i kjempeslag holder han oss inne i kampen.
Vi merker at det etterhvert blir noen slitne bein og vi bytter inn Serphin og Simen som begge gjør manns jobb!
Så endelig i det 37. minutt får vi en overgang med masse bevegelse. Ballen passes fra Seraphin Kellerhals til Marius Nilsen som fyrer av en "dupper" fra bortimot 25 meter som smyger seg inn i keepers høyre stolperot. Ledelse 0-1 og stemningen står i taket!!! Kjempebra Nilsen og assist Seraphin. Vi holder på å miste kampen i det 45. minutt når dommer, noe strengt, dømmer frispark til Viking på vår 16 meter. Skuddet går i muren, returen går også i muren så dersom det er noen som ser en Brynespiller med "tatovert" fotball på kroppen så var det en av de i muren....flott arbeid karer.
Omgangen ebber ut og vi vinner fortjent 0-1.

Konklusjon:
I dag ville vi så absolutt mest, gutta hadde senket skuldrene og fikk beskjed fra Trener Erling om å gå ut og kose seg, vi hadde ingenting å tape. Og gutta koste seg, det kan man trygt si. Spillergleden var ikke like tydelig hele tiden, men den var der. Denne seieren smakte godt etter tap for gode Vikinglag både i 3. runde NM og vårkampen i serien.
Dette var en lagseier vi alle skal være stolte av. Flott levert!!