onsdag 21. september 2011

Seriekamp Bryne - Randaberg G19 2-3




Startoppstilling:
Fredrik Vigre
Seraphin Kellarhals, Marius Vaaland, Peter Aa. Time, Morten Fjeldstad
Ole Thomas Herrem, Anders Hognestad, Pål Aamodt, Ovar Undheim Høyland,
Simen Andresen, Frank Hole

Reservebenken:
Øyvind Braaten - byttet med Ovar Undheim Høyland etter 45 minutter
Anders Dahle Thorsen - byttet med Ole Thomas Herrem etter 45 minutter
Andreas Aa. Time - byttet med Pål Aamodt etter 45 minutter
Jarl Henning Nilsen - byttet med Simen Andresen etter ca 70 minutter, krampe

Gule kort:

Dommere:
Fin trio med humør. Vel gjennomført

Kort oppsummert 1.omg:
Denne kampen er det egentlig lite å si noe om.
Dagens kamp er preget av en uhorvelig mengde med feilpasninger som gjør at hele første omgang er og blir Hawaii fotball. Vi skaper stort sett ingen ting.
Et hederlig unntak var et par løp og pasninger fra Ole Thomas og Ovar som ikke førte til noe som helst.
Omgangen ender 0-0.

Kort oppsummering 2.omg
Vi bytter tre spillere i pausen som avtalt og starter forykende og tar ledelsen 1-0 etter bare godt og vel 46 minutters spill. Simen scorer lekkert med assist fra Frank?
Ser ut som en kanon bra start.....
Randaberg knuser håpet etter bare ca ett minutt og banker inn 1-1 og etter ca 5 minutter ut i andre omgang setter de igjen inn en ball og stillingen er 1-2 allerede etter 50 minutters spill.
Vi ramler kraftig sammen etter 2 baklengs, men kjemper egentlig ganske godt uten å få uttelling.
I stedet dukker Randaberg opp igjen etter ca 62 minutter og legger på til 1-3
På slutten av kampen, etter 92 minutters spill dukker Frank Hole opp og fastsetter sluttresultatet til 2-3 med assist fra Marius Vaaland.

Konklusjon:
Jeg registrerer at det tilsynelatende er "slitne" spillere som bruker tid på å psyke ned både seg selv å medspillere. Vi benytter også enhver anledning til å fortelle hvor lite opplagte vi er foran denne kampen(samme har vi sett tidligere).
Er det virkelig noen som tror at vi kommer til å prestere med sååååå mange nisser med sure fjes på banen og med skuldrene tredd over hode??
Nå må dere være supergreie å slutte å være så himla engstelig for å gjøre feil. Det hemmer dere i å prestere på et høyt nivå.
Hvor er det blitt av spillergleden? Hvor er det blitt av prestisjen av å spille på et av landets beste juniorlag? Har vi det så travelt med å komme videre i karrieren at vi "glemmer" å prestere der vi må prestere for å komme videre, hva skjer egentlig???

Jeg har dessverre ikke svar på hva som skjer i dag. Vi er tilsynelatende kollektivt i uttakt med oss selv og lite konsentrert og lite til stede på banen. Vi klarer heller ikke å gjøre nytte av vinden, noe Randaberg fikk full uttelling på i andre omgang. Når vi først scorer så følges det av et øyeblikke eller to med gode initiativ og så er vi nede igjen. Når sant skal sies var vi bedre i andre omgang, men fortsatt noen rustne menn og ikke spesielt heldige med oppspill og de valg vi gjør på banen.
Nok en gang, slipp dere løs og senk skuldrene snarest!!!!!!
Til slutt minner jeg om at det er flere kamper som skal spilles denne sesongen, legg denne kampen bak dere, ta med det positive dere selv mener var der og gå videre, Husk!!!! Fotball skal være gøy!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar