onsdag 7. september 2011

Seriekamp Bryne - Sola G19 2-1

Seriekamp Bryne - Sola G19, Kåsen naturgress onsdag 07.September klokken 18:45
Flott bane til tross for masse regn den siste tiden. Banen får skryt fra begge lag. Bra Kåsen!!
Været kan ikke Kåsen ta ansvaret for, men himmelen åpnet seg når dommeren satte i gang kampen og i perioder av 1. omgang ble dette en våt fornøyelse.

Kort oppsummert 1.omg:
Vi starter kampen ganske bra, men gutta får nok mer motstand av Sola enn de forventet... Farlig å se på tabellen før kamper!
Det blir en stillingskrig uten skikkelige målsjanser i starten, men så får Sola det første målet etter ca 15' og tar ledelsen 0-1.
Vi fortsetter å kjempe uten at vi ser ut til å lykkes. Det blir lite presisjon i det vi gjør, noen valg kunne vært bedre, men det skal være lov til å prøve deg.
Det fikk vi se at Øyvind Braaten lykkes med etter ca 37' spill og stillingen er 1-1 etter et vakkert solo raid over halve banen og nesten inn på målstreken. Veldig fint når det lykkes.....Unge Nilsen vartet også opp med et par langskudd som dessverre ikke fant veien til mål.
Mye god kjemping utover i omgangen, flere gode løp og bra prestasjoner fra flere av gutta, men vi har ikke marginene på vår side.
Det blåses til pause på stillingen 1-1

Kort oppsummering 2.omg
Dette er kampen som vi må gi alt på en ikke helt heldig dag. Sola spiller bra fotball og kjører oss bakpå i perioder av omgangen. Flotte løp av Sola på høyre siden setter forsvaret på prøve, men gutta våre klarer seg godt. Sola har flere gode muligheter i den første halvdelen av omgangen.
Vi overtar mye av både spill og sjanser utover i omgangen og hadde det ikke vært for overvannet på et bitte lite område av banen ville nok Ole Thomas ha nettet minst et par ganger.
Flere sjanser byr seg, Øyvind blir nok noe ivrig med solospill, men dessverre lykkes det ikke så alt for ofte i dag, men han skal ha for forsøkene.
Flere gode muligheter og løp senere har vi dødball og etter mye klabb og babb dukke keeper Vigre opp og setter ballen i mål!!! Vår keeper blir dagens matchwinner!! Sjelden kost, men kjempebra. Seier 2-1 til Bryne

Konklusjon:
Tror gutta blir overrasket over et betydelig friskere Sola lag enn det laget vi møtte i vår, vi blir unøyaktig og slurver til dels ganske så mye, mister balltempo og dessverre ser vi at laget slutter å fungere som lag, men bare i korte perioder.

Totalt sett hadde vi mange flere sjanser enn Sola og burde ha scoret et par ganger
og fått grep om kampen. Slik gikk det ikke i dag, men vi klarte å vinne en arbeidsseier på en noe rufsete dag og det får jammen være godt nok.
Jeg vet dere kan mye bedre enn det som ble vist i dag.