torsdag 1. september 2011

Seriekamp Hundvåg - Bryne G19 2-6








Seriekamp, Hundvåg onsdag 01.September klokken 20:00
En del vind i lengderetning, kjølig og oppholdsvær.
Bilder fra forberedelser.


Startoppstilling:
Fredrik Vigre
Serafin Kellerhals, Anders Dahle Thorsen, Rune Mjåtveit Torland, Eirik Løge
Simen Andresen, Marius Nilsen, Anders Hognestad, Ovar Undheim Høiland
Ole Thomas Herrem, Frank Hole

Reservebenken:
Pål Aamodt - byttet med Anders Hognestad etter 69 minutter
Vetle Salte - byttet med Simen Andresen etter 45 minutter(til pause)
Morten Fjeldstad - byttet med Eirik Løge etter 55 minutter

Gule kort:
Ole Thomas Herrem

Dommere:
Klarte seg, men noe svak dømming, ikke helt oppe i situasjoner. Kampen utartet seg noe rent fysisk.

Kort oppsummert 1.omg:
Kampen startet helt perfekt for oss med en tidlig scoring. Oli ble felt inne i 16 og Frank satt straffe sikkert i mål. i det 5' hadde gutta et kjempeløp og god bevegelse som endte i en corner.
Herfra og utover i 1.omgan var det svært få høydepunkter sett med Bryne øyer, vi roter det til for oss og lar Hundvåg overta kampen. Vi klare i det 18' å rive til oss et slags initiativ og Anders Hognestad stusser i mål et corner fra Rune Mjåtveit. 6 minutter senere er Anders Hognestad frempå igjen, men feilaktig annulert for offside da en Hundvåg forsvarer står helt inne på strek!!
Nå går det fra vondt til verre, ingenting virker, vi er ikke på utspillene, pasninger går i hytt og gevær og vi vandrer med freidig mot, problemet er at ballen ikke sendes videre. tror vi glemmer resten av omgangen, men må ta med at Hundvåg scoret etter 25' så stilingen til pause var 1-2 til Bryne. En uventet svak omgang mot seriens absolutte bunnlag som enda ikke har tatt ett poeng!! Huff!!

Kort oppsummering 2.omgang:
Etter rolig og bestemt coaching av gutta i pausen trodde vi at det var slutt på sombie tilværelsen for gutta, men der tok vi feil...........
Lite spennende i de første 5-6 minuttene, så har vi et godt angrep etter 7' uten resultat. Vi får en skade på Eirik Løge(ikke alvorlig, men vondt) Morten Fjeldstad kommer på.
I det 18' scorer Hundvåg igjen og stillingen er 2-2 og ut fra det spillet vi presterer er vi på vei mot et tap....
Som ved et under, etter ca 20 minutter..... laget reiser seg som fugl Phønix av asken og blir igjen det laget vi kjenner så godt. Herfra og inn er det ingen tvil lenger. Nå er gutta gode!!!
Etter 22' sender unge Nilsen avsted et kanonskudd som keeper gir retur på, returen tar Frank vare på og setter ballen i mål, 2-3 er et faktum. Pål Aamodt kommer innpå etter 24' for Anders Hognestad som gir seg etter mange kilometer...
Ett minutt etter kommer Oli gjennom, sender en stikker til Marius Nilsen som scorer og stillingen er 2-4. Det går vår vei. Alle spillerne ser ut til å ha våknet og gjør etterhvert en kjempejobb.
De yngste spillerne setter så absolutt sitt prege kampen i 2.omgang og jobber godt.
Vi er ikke ferdig enda, Oli tar corner en halv time inn i 2.omgang. Vi tror ballen går rett i mål, men den trengte litt styring og det besørget Rune Torland for på en mesterlig måte.
Nå begynner frustrasjonen hos våre kjære motstandere å ta overhånd og det hjelper ikke at også ledere lar frustrasjonen gå ut over dommerne. Fotball på dette nivået skal og må være nogenlunde vennskapelig. Det ble mye knuff og tull og språkbruk også fra enkelte av våre egne som vi ikke vil være bekjent av. Dere må se til å skjerpe dere!!!
Nok om det vi fortsetter parademarsjen og avslutter målfesten med ei kanonkule fra Anders Dahle Thorsen i det 85' som finner strake veien til nettmaskene og 2-6.
Vi avslutter kampen med et mønsterangrep og rundspiller Hundvåg på one-touch spill fra midbanen og ned til deres 5-meter, men dessverre blir målet annulert for offside.

Konklusjon:
Første 10 minutter - godkjent - de neste 55 minutter er dårlige - så har vi ca 25 minutter med god fotball. I dag var det nok til å knuse Hundvåg, heldigvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar