Anders Dahle Thorsen
Marius Vaaland

Dommere:
Bra dømming

Siden undertegnede var på reise og av den grunn ikke var til stede på kampen blir dette et kort sammendrag av den RARE kampen.

Kort oppsummert begge omg:
Dette blir beskrevet som en helt merkelig kamp. Vidar leder 4-0 etter bare 17 minutters spill og kampen burde vært avgjort, 4 baklengs er ikke til å kjimse av...
Vidars 1. mål - klabb og babb i forsvar
Vidars 2. mål - Straffe
Vidars 3. mål - godt Vidar spill og god pasning inn i feltet
Vidars 4. mål - nok en gang godt spill av Vidar.

Vidar eier kampen de første 30 minutter og vi er overhodet ikke med på noe som helst og nesten samtlige spillere underpresterer så til de grader.

Det som er bemerkelsesverdig er at vi snur kampen totalt i andre omgang og kommer sterk tilbake resultatmessig, ikke bare fordi vi spiller noe bedre, men også fordi Vidar slepper seg nedpå.

Det videre forløpet er som følger:
Vårt 1. mål Ole Thomas med assist fra Anders Dahle Thorsen
vårt 2. mål Godt raid av Øyvind Braaten
Vårt 3. mål Kanonkule av et langskudd fra Anders Dahle Thorsen
Vårt 4. mål Frank Hole med assist fra Marius Nilsen
Vidar holder på å ødelegge dagen igjen og får straffe for andre gang og da er stillingen 5-4 i Vidars favær.
Truls Vagle avslutter scoringsfesten og legger på til 5-5 med assist fra Øyvind Braaten, noe som også ble sluttresultatet.

Det manglet ikke på sjanser begge veier i en jevnspilt andre omgang og det smalt i treverket rund Fredrik Vigre mer enn en gang, han hadde også flere kvalifiseret redninger.

På en annerledesdag som denne hadde nok ikke de fire bak helt marginene, men noen ganger er det bare sånn.
Sterkt av gutta å kommme tilbake når de ligger under 4-0