mandag 1. august 2011

Skagen 28.juli Bronsefinale














Dette er finaledag og avslutningdag for turneringen.
G19 Elite skal spille sin Bronsefinale og de andre Bryne/Jæderlagene er alle i en finale!! Dette er gode prestasjoner over hele linja!!

Turneringen har også i år med lag fra flere nasjoner selv om alle i vår gruppe er nordiske. Vi skal møte Ängelholm FF fra Serige i bronsefinalen. Vi kjenner ikke laget fra tidligere, men som sedvanlig tar ikke trener Espen lett på oppgaven og forbereder gutta nok en gang systematisk på det som venter oss.

Kalde fakta:
G19E kamp mot Ängelholm FF 0-1, et ergelig tap....

Startoppstilling:
Fredrik Vigre
Anders Dahle Thorsen, Marius Vaaland, Marius Lode, Eirik Løge
Ole Thomas Herrem, Ola Selliken, Anders Hognestad, Herman Kverme,
Preben Hellvik, Thomas Leidland

Reservebenken:
Marius Nilsen - bytter med Ola Selliken etter 35 minutter(til pause)
Rune Mjåtveit Torland - bytter med Anders Dahle Thorsen etter ca 30 minutter
Frank Hole - bytter med Herman Kverme etter 48 minutter
Øyvind Braaten - Skadet
Peter Aarrestad Time - Skadet
Rein Storhaug Auestad - ikke brukt (spilte for G16E)
Dagfinn Nærland - ikke benyttet spilte for G16E

Gule kort:
Thomas Leidland
Preben Hellvik
Rune Mjåtveit Torland

Kort oppsummert:
Kampen starter med noen halvsjanser til begge lag og det vipper frem og tilbake de første 10 minutter. Litt ut i kampen overtar svenskene initiativet og produserer noen riktig farlige sjanser. Vi har også våre muligheter og i det 21. minutt har vi en kjempesjanse som bare stryker cm utenfor. Laget jobber godt, også gutta fremover på banen gjøre gode returløp og jobber godt for laget.
Etter 27 minutter får svenskene nettkjenning og det står 0-1.
Vi får flere muligheter og Thomas Leidland er farlig frempå i det 35. spilleminutt, men en heldig og god svensk keeper avverger og det står 0-1 til pause.

2.omgang
I løpet av de første 35 minutter har kampleder tillatt mye grums som startet i den svenske leiren, men vi er lærevillige og gir tilbake med dommerens velsignelse.
For å si det enkelt så hardner kampen til og kampleder og minst en av linjedommerne er IKKE på høyde med det jeg forventer av dommere i en seriøs turnering.
Vi kan ikke legge skylden på dommeren for tapet, men måten han "rulet" på var ikke like konsekvent og til tider en smule arrogant. Dette er selvsagt mitt syn sett fra sidelinja, så ta det som det er.
Andre omgang er preget av slag, dunk, spark og holding, selvsagt ispedd et svært dårlig ordforråd fra våre egne spillere. Gutter, tenk dere om før dere slenger ut bemerkninger om alle kroppsdeler, det er tilskuere som slettes ikke setter pris på dette og det er helt klart noe som vi lagledere ikke aksepterer!!!!
Det ble også delt ut kort på de forseelsene som kampleder fikk med seg......
Spillemessig hadde vi våre muligheter også i denne kampen, men jeg vil kanskje hevde at vinnerviljen var borte selv om vi kjempet som tigere i perioder så ble det mye en og en både i press og løp.
Resultatet 0-1 står der for evig tid!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar