mandag 1. august 2011

Skagen 27.juli - Semifinale mot AGF Århus

Kampene kommer tett og neste kamp er Semifinale mot AGF samme kveld. Normalt sett et sterkt dansk lag, men som vanlig tar ikke trener Espen lett på oppgaven og forbereder gutta systematisk på det som venter oss.

Kalde fakta:
G19E kamp mot AGF 2-2 etter ordinær tid, vi taper også i år på straffespark konkurranse med resultatet 5-7

Eirik Løge - bytter med Rune Torland etter 1.omg
Anders Hognestad - bytter med Ola Selliken ca 10 minutter ut i 2.omgang, disse bytter igjen plass i siste spilleminutt.
Thomas Leidland - bytter med Frank Hole ca 10 minutter ut i 2.omgang
Marius Vaaland - bytter med Herman Kverme ca 10 minutter ut i 2.omgang
Preben Hellvik - bytter med Marius Nilsen ca 10 minutter ut i 2.omgang
Rein Storhaug Auestad - ikke brukt (spilte for G16E)
Dagfinn Nærland - bytter med Øyvind Braaten etter 32 minutters spill i 2.omgang

Gule kort:
Ingen

Kort oppsummert:
Fra mine notater kan man lese " første 15 minutter - intet å berette"
I det 19.minutt scorer AGF og beholder ledelsen 0-1 til pause.
I det store og det hele var ikke dette en omgang som var spesielt god av oss. Vi får egentlig ikke til noe som helst!! AGF har taket på oss og vi har nok med å forsvare oss i store deler av omgangen.

2.omgang
Omgangen starter helt elendig og AGF får et alt for enkelt mål allerede etter 3 minutters spill. Stillingen er 0-2!!!
Nå ser det ut som gutta våre har forstått at kampen har startet. De kjemper seg inn i kampen og overtar føringen. Det er også kommet innpå noen friske ben litt ut i omgangen som nok bidrar til at vi får tak i kampen igjen.
Etter 20 minutters spill dundrer Anders Dahle Thorsen inn redusering til 1-2 på frispark, glimrende utført!
Nå går mye vår vei, men Øyvind Braaten får en skade og vi klargjør for bytte. Han kommer i gang og scorer i det 26. minutt etter assist fra Anders Dahle Thorsen og stillingen er 2-2!!!!! Kort tid etter må Øyvind forlate banen med en kraftig hevelse i høyre ankel.
Til tross for bra trykk i de siste minuttene klarer vi ikke å produsere flere riktig gode målsjanser og omgangen slutter på stillingen 2-2.
Vi må berømme gutta våre for at de aldri gir opp og opphentingen står det virkelig respekt av, godt gjort karer!!!

Så ble det straffesperk konkurranse igjen........vi taper dessverre, men våre karer har gjort sitt aller beste og det står det respekt av.