mandag 29. august 2011

Seriekamp Bryne - Sandnes/Ulf 5-0

Et par bilder fra oppvarmingen før kampen er vedlagt.

Seriekamp, Bryne stadion onsdag 24.august klokken 19:00
Kampen var satt opp på Bane 2, men vi begynte å slite med lyset i slutten av første omgang og lagledere og dommere ble enige om å flytte 2.omgang til Hovedbanen og skikkelig flomlys. Et godt valg.

Tor Erik Årsvoll - ikke brukt
Anders Hognestad - bytter med Marius Bjorheim etter 45 minutter(til pause)

Dommere:
Trioen var positiv og klarte seg svært godt.

Kort oppsummert 1.omg:
Undertegnede var satt i arbeid for å få på plass hjørneflagg når det hele ble satt i gang og før flaggene var på plass ble Rune T. Mjåtveit felt og kampens dommer blåste for straffe. Frank Hole var eksikutør og satte straffen sikkert i mål og dermed var det 1-0 til Bryne allerede etter 3 minutter. En god start!
Våre gutter spiller bra og har relativt god kontroll, men etter ca 30 minutter slipper vi Sandnes Ulf til med et godt skudd som ender i tverrligger. Tror dette var den "wake-up call" gutta trengte. 2 minutter senere altså i det 32' scorer Ole Thomas sikkert etter et veldig godt forarbeid av Serafin Kellerhals, kjempeløp!!
Vi inviterer på ny S/U inn i kampen og i det 41' får de nok en mulighet av det gavmilde slaget, men heldigvis slipper vi med skrekken.

2.omgang:
Vi begynner 2.omgang minst like bra som første og har flere bra muligheter helt i starten. Vi får corner etter 52' servert på beste vis av Rune T. Mjåtveit. Anders Dahle Thorsen scorer sikkert og det står 3-0
Keeper vigre har en bra kamp og gjør flere gode redninger og holder oss inne i kampen. 16 minutter ut i 2.omgang legger Anders Dahle Thorsen inn og Frank Hole scorer sikkert. Nyyyydelig forarbeid av Anders her!!! Det står 4-0.
Etter 70'spill får Ola Selliken drømmetreff og nesten ut av ingenting står det 5-0.
De siste 20 minuttene skjer det lite, men våre gutter har full kontroll på S/U.
Det hele ender med seier til Bryne 5-0