tirsdag 2. august 2011

Hjemreisen fra Skagen 28.juli



















En liten oppsummering av mine inntrykk fra årets Skagen eller Skaw cup som det turnering vel egentlig heter.
Det har definitivt ikke vært det beste været. Litt høstlig til tider, men når solen kommer gjennom er Skagen helt fantastisk.
Turneringen setter selvsagt sitt preg på byen og på oss som er involvert, men det er fantastisk å se hvor mange entusiastiske foreldre som stiller opp og følger nesten samtlige kamper dag etter dag. Vi hadde til og med selskap av et forelderepar som ikke hadde en ungdom på banen, men tok turen. Sterkt!

Sportslig må man vel kunne si at dette er nok en suksess i Skagen selv om det "bare" ble en finaleseier. Vi hadde tre lag i finaler og ett i Bronsefinale. Godt jobba!!!

Skal vi trekke frem noen ildsjeler i arrangementet må det være Gabriel Høyland som er gruppens ubestritte reiseleder og en god sådan, flott Gabriel!!
En stor takk tror jeg vi også kan gi til alle som bidrar rundt de forskjellige lagene, det ligger en betydelig innsats bak kulissene. I tillegg så er det like hyggelig år etter år å møte alle foreldre og foresatte og søsken som følger Bryne/Jæder lagene til grillfest arrangert av Paal Fjeldstad. I år ble det riktignok på banen og ikke i huset til familien Fjeldstad, men minst like bra. En god gjeng fra nesten hele sør-Rogaland ca 85 stk i tallet grillet og hadde en flott kveld i solskinnet på Skagen Stadion.
Preben Aamodt er også en av de som "alltid" er i nærheten av et Brynelag. Svært hyggelig at lagets styreleder viser et stort og ekte engagement rundt ungdomsfotballen.

Som kjent har Bryne lagene bodd i tennishallen og brukt dusj og garderobe der. Det som er litt underlig er at det ligger igjen uendelig masse undertøy, håndkle og noe t-skjorter. Etter flere purringer lå det fortsatt igjen en hel del. Noe av dette tok undertegnede med hjem og dersom du sjekker bildet av fruens klesvask kan det hende du ser en kjent underbukse......eller et håndkle.
Ring meg eller send en mail dersom noen kjenner seg igjen i disse. De er rene og nyvasket!!

Takk for i år alle sammen, så håper jeg vi sees igjen neste år!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar