Årets første seriekamp G19-1

Som vanlig legger vi med bilde av målscorere, men alle de andre er selvsagt ikke glemt.
Da er vi endelig i gang med det noe av det som er mest gøy, fotballkamper og seriespill.
Spesielt morsomt er det når laget fungerer som i dag.
Dagens kamp var rett og slett solid. Trener Erlings terping på formasjoner bærer frukter. I dag fungerte det veldig bra og en seier i årets første seriekamp gjorde veldig godt.

Kort oppsummering.
Bryne startet kampen sterkt og holdt et godt grep gjennom stort sett hele kampen. Sandnes-Ulf kom på et par gjesteopptredner, de hadde et par offensive løp men var ikke direkte målfarlige i første omgang.
I 2.omgang fortsatte Brynelaget som i første, kom litt lavere helt i starten, men justerte mesterlig. Vår motstander hadde en avslutning på mål, men rett på Fredrik som ikke ble satt på store prøver.
Vi hadde et godt tak på banespillet, scorer alt for lite mål i forhold til målsjanser. Vi er gode på dødballer og 3 av dagens fire mål kom nettopp på dødball(om jeg husker rett).

0-1 corner fra Preben Hellvik, heading i mål av Marius Nilsen
0-2 frispark fra Herman Kverme inn i feltet fra ca 30 meter, stuss på hodet til Marius Nilsen og mål nummer to for dagen(på bursdagen).
0-3 felling og straffe som Preben Hellvik satt sikkert i mål, som vanlig..
0-4 Frank Hole skal prøve seg en halv omgang etter skadeavbrekk og har ikke glemt gamle kunstner, får en god pasning fra Rune Mjåtveit og sluttresultatet er satt.

Syns dere var gode i dag, gutter. Vi gleder oss til neste kamp.