Øyvind Braaten inn for Jarle Thingbø
Ole Thomas Herrem inn for Preben Hellvik
Herman Kverme inn for Anders Hognestad

Treningskampen mot Madla juniorer er siste kamp før alvoret starter. Etter flere kamper med varierende kvalitet og ditto resultat var det med en viss spenning vi ankom Madla i kveld.
Kampen startet med et voldsomt trykk fra hjemmelaget, de stresset guttene våre og presset oss bakover på banen. Vi forsvarte oss etter beste evne og jobbet intenst uten å få noe særlig igjen for det, annet enn at vi holdt nullen bakover.
Etterhvert kom vi periodevis mer med i kampen og når Anders scoret i det 38. minutt på et hjørnespark fra Preben virket det som gutta fikk nytt mot og et sterkt ønske om å vinne. Noen minutter senere, i det 44. minutt, var det Preben som scoret etter en fin pasning fra "Nilsen". Ett minutt senere var rollene byttet om og scoringen kom fra "Nilsen" med assist fra Preben like før dommeren blåste av 1.omgang.

Intens coaching i pausen, friske bein innpå som var avtalt før kampstart.

I starten av 2.omgang viste laget seg fra en mye bedre side, periodevis var det mye bra spill og vi presset hardt på et noe slitent Madla lag.
Vi kommer til flere god sjanser, noen er nesten "ferdig scoret" uten at ballen vil i mål. En god periode blir kronet med 4-0 målet signert Øyvind etter glitrende fremspill av Ola og Ole Thomas i kampens 60. minutt.
Nå stilner det hele noe av og vi blir noe uinspirert uten at vi egentlig mister føringen av kampen. Madla kommer på korte visitter uten at det gir tellende resultat.
Vi klarer å putte enda en gang, igjen er det "Nilsen" som setter ballen i mål med en heading på innlegg fra Øyvind i 87.minutt.
Vi gir fra oss initiativet i slutten av kampen og Madla scorer sitt trøstemål med to spillere i klar offside og forestillingen endte 5-1 i Bryne guttene sin favær.
Et meget bra resultat for et lag som ikke har hatt for vane å score på sjansene sine.

Konklusjon:
En ufaglært vurdering vil være at vår midtbane og forsvar ble overrasket av et aggresivt Madla lag og ble liggende nesten oppå hverandre tidlig i 1.omgang og gjorde oss svært baktunge. Det ble også slått en del langt på en enslig svale(Preben)der fremme som heller ikke virket veldig godt og vi fikk nesten alle baller i retur umiddelbart. Vi har litt igjen for å tilvenne oss nye roller, men etter litt godsnakking fra Trener Erling i pausen ble det mye bedre. Etter mål på dødball(corner)virket det som våre gutter fikk en ny iver for å vinne og Madla mistet troen på seier.
Som fotballkamp var det nok ikke det mest ryddige og velspilte vi har sett, men resultatet er absolutt godkjent og vi trengte noe positivt med oss inn mot første seriekamp. Tror vi scoret på omlag halvparten av alle sjansene og det er jo bra.
Litt finpuss fremover mot seriestart skal gi den nødvendige pondus til å stå imot det aller meste.