Ola Selliken - ut Martin Galland etter 65 minutter
Magnar Gya - ut Dagfinn Nærland etter 70 minutter
Rune Mjåtveit - ut Marius Vaaland etter 85 minutter

Brynes gule kort: Marius Bjorheim
Dagens dommertrio klarte seg meget godt.
Ca 25 tilskuer rundt en kald Vik bane.

En kamp med mange forventinger fra vår side, sist vi spilte med rent juniorlag var i Tyrkia, en kamp de fleste forhåpentligvis har glemt. I tillegg vil Trener Erling teste ut spillere i litt uvante posisjoner, og sist men ikke minst, samspille alle gutta med junioralder fra A-lag og juniortropp.

Mitt fokus er først og fremst på Bryne laget og vi startet kampen uten det minste respekt for en mer merritert motstander. Våre unge karer gikk til verket med den største selvfølgelighet og var fullt på høyde med Klepp de første 25 minuttene. Klepp overtok mer av initiativet mot slutten av første omgang og klarte å lure til seg ledelsen på et forøvrig fint gjennomspill. Sjansemessig telte vi 3 kvalifiserte målsjaner til Klepp og 6-7 sjanser til Brynelaget. Helt på tampen av første omgang fikk Klepp en stygg skade. Fra sidelinja ser det ut som et kraftig overtråkk og i følge kilder i Klepp-laget et avrevet leddbånd.
Starten på 2.omgang ble betydelig utsatt i påvente av ambulanse, ingen tok sjansen på å flytte den skadede spilleren ut av banen.

2.omgang startet forrykende for Brynelaget som tok tak i kampen og ville fremover på banen. En mengde gode sjanser uten uttelling.
Klepp hadde selvsagt sine gode muligheter, en alene med vår GLIMRENDE keeper Jonas som mesterlig overlistet Klepps angriper og holdt Bryne inne i kampen i en god periode. Det var også noen spektakulære klareringer fra Brynelagets gode midtstopper Bjorheim som fort kunne blitt årets mål på Vik-banen, en gang i stolpen og en nydelig heading som traff treverket i krysset på eget mål. Nesten hjertestans på sidelinja.....
Etter et massivt press fra Bryne-laget i store deler av 2-omgang blir vi straffet og Klepp scorer enkelt til 2-0 etter 87 minutters spill. Veldig urettferdig syns nå jeg, men gutta gir seg ikke og i det siste spilleminutt på hjørnespark fra vår høyre side blir Ander Dahle Thorsen klokkeklart lagt i bakken midt i 16-meteren og kampens gode dommer blåser for straffe. Eksikutør er Preben Hellvik som sikkert styrer ballen inn bak keeper og 2-1 er et faktum. Dette var det siste som skjedde og dommer blåser av kampen.

Konklusjon: Brynelaget spilte en meget god kamp mot en presenatativ sterkere motstander. Alle spillerne sto frem og tok ansvar. Vi hadde nok noen mindre problemer på venstrekanten i starten men med litt coaching ble det glimrende korrigert og laget sto godt og samlet i det aller meste av kampen.
Sluttresultatet 2-1 tror jeg Klepp har større grunn til å være fornøyd med. Tror Trener Erling fkk de svar han var ute etter og gutta gikk løftet seg betydelig og en liten porsjon selvtillit kommer godt med til nye oppgaver som står for døren.
Første milepær er Jet-cup kvalifisering i Bergen 8-9.april. Vi gleder oss til fortsettelsen.