Årets siste kamp i Kvia Serien for oss ble en relativt enkel kamp for et sterkt Bryne lag.
Dagfinn, Peter, Marius Bjor, og Anders i forsvar

Martin kom inn for Marius Bjor etter første omgang
Preben overtok for Mats Cato de siste 20 minutter
Marius N gikk inn på sentral midtbane det siste kvarter. Ole T gikk ut.

Kampen endte med seier 6-1 til Bryne.
Våre gutter eide kampen stort sett fra start til slutt, de skapte masse gode muligheter og kom gjentatte ganger til gode avslutninger. Litt flere gode valg ville gitt enda flere muligheter og kanskje flere mål. Fin flyt i laget.

Første scoring etter 13 minutter, flott lagt corner fra Geir Høyland endte perfekt timet på hode til Peter på bakre stolpe.
Mål nr to kom etter 39 minutters spill, flott løp fra Lundrim på venstre kanten og innlegget traff Ole T pefekt.
Nok et mål signert Ole T også denne gangen med Lundrim på serven og 3-0 var et faktum til pause.

Andre omgang fortsatte som første sluttet, bare i motsatt rekkefølge.
4-0 kom i det 62. minutt etter flott forarbeid av Øyvind via Ole T til Lundrim som hadde siste tå på ballen.
Etter 69 minutters spill får Kim ballen servert fra Geir. En flott heading og 5-0.
Siste Bryne mål kom som følge av et glimrende løp og skudd av Øyvind og det sto 6-0

Eik fikk sitt trøstemål i det 82. minutt. Våre bakre var nok ikke helt konsentrert og gjerne litt ubeslutsomme. I alle fall endte kampen 6-1 til Bryne.

Dagens dommertrio gjorde ingen åpenbare feil og får godkjent karakter for en vel gjennomført kamp.
15-20 rolige tilskuere var også møtt frem.