Eirik Løge - bytter med Herman etter 60 minutter
Anders Hognestad - bytter med Ola etter ca 62 minutter
Frank Hole - bytter med Preben Hellvik etter 35 minutter
Peter Aarrestad Time - bytter med Anders Dahle Thorsen etter ca 53 minutter
Øyvind Braaten - bytter med Ole Thomas etter ca 46 minutter

Gule kort:
Marius Vaaland
Marius Nilsen

Brynelaget har aldri vært så til de grader samhandlende på posisjonering. Det var nesten rørende å se hvor fantastisk laget fulgte strategien og de posisjoner og handlinger som skulle gjennomføres. Strengt tatt tror jeg denne føste omgangen overgår alt jeg tidligere har sett av juniorlaget denne sesongen.
Tålmodighet, presisjon, mottak og pasninger....ALT STEMTE!!!!!!
Det var en disiplin i hele laget som savner sidestykke og jeg må nok en gang berømme Espen Undheim for de forberedelser som blir gjort med laget fra kamp til kamp!!! Supert!!
Kampen var til tider statisk i den form at Aalborg (regnet fo favoritten)ikke fikk gjort noe somhelst! De fikk ikke tid til oppspill eller til å se seg om og det aller meste endte i støttepasninger.
Etter 13 minutter tar vi ledelsen 1-0 med Thomas Leidland, assist Herman Kverme
Etter 15 minutter øker vi ledelsen til 2-0 etter frispark fra Anders Dahle Thorsen
som Ola setter ikkert i mål.
Etter 18 minutter står det 3-0, s oring Thomas Leidland og assist Ole Thomas Herrem.
Marius Vaaland blir forært et gult kort etter ca 21 minutter.
Gutta varter opp me masse gode løp spesielt på vesnstre side, men vansekige valg preger også kampen.
Etter 29 minutter ståt det 4-0, scoring av Ole Thomas Herrem. Assist er er en klarering av Thomas Leidland

2.omgang starter bra, men vi er ikke presise nok i pasninger og er kanskje ikke modige nok til å fortsette spillet fra 1.omgang. Uansett hva som er årsaken så overtar AaB initiativet og begynner å føre kampen. Vi blir presset bakover på banen, men forsvarer oss mesterlig og har tilsynelatende bra kontroll.
På tross av det klarer Aab å score 2 ganger, først etter 41 minutter og igjen etter 65 minutter.
Vi tar siste stikk i kampen med avslutning og scoring av Øyvind Braaten etter i det 66. minutt. Ett minutt etter AaB siste scoring. En glimrende assist fra Frank Hole.
Vi vinner fortjent 5-2.
Om vi var fornøyd med laget tidligere i turneringen er vi om mulig enda mer stolt etter dagens kamp. Glimrende gjennomført!!!!