Anders Hognestad - byttet med Marius Nilsen ette 35 minutter
Herman Kverme - Byttet med Frank Hole etter 57 minutter
Thomas Leidland - byttet med Ole Thomas etter 63 minutter
Eirik Løge - ikke benyttet
Fredrik Vinningland - ikke benyttet

Gule kort:
Thomas Leidland etter ett minutt på banen.

Dette var en merkelig kamp med ufattelig mange muligheter til å bøtte innpå med scoringer, men det var også kampen da nesten ingenting ville inn bak stengene.
Vi tok raskt styringen på kampen og fikk en scoring allerede etter 7 minutter. En kanonkule av Anders Dahle Thorsen som keeper måtte gi retur på. Preben var raskt frempå og satte returen i mål.
Det virker som vi blir litt ovenpå, har riktig god kontroll, men vi henger ikke helt sammen i lagdelene. Vi skyver ikke sammen og vi er noe trege tilbake på defensive. På tross av dette eier vi kampen og gjør nesten som vi vil, bortsett fra å score.
Så endelig etter 22 minutter setter Preben Hellvik sin andre for dagen etter assist av Øyvind Braaten. Første omgang fortsetter med mange forspilte sjanser.

2.omgang.
Anders Hognestad bytter med Marius Nilsen.
Denne omgangen starter stort sett som den første sluttet, gode muligheter men ingen uttelling. Skarphedin kom noe bedre med i denne omgangen, men var bare frempå med farligheter et par ganger. Laget vårt slipper seg tilsynelatende noe ned og spiller i perioder langt under pari selv om det er godt nok mot et relativt svakt lag fra Telemark.
Etter 57 minutter bytter Herman Kverme med Frank Hole. Friske bein setter alltid fart i gutta, men i dag var det ikke mye vits. Ballen vil ikke.
Vi jobber fortsatt godt inn i mellom og skaper fortsatt masse nesten ferdigscora innlegg, men fortsatt vil ikke ballen i mål.
Når det gjenstår 7-8 minutter entrer Thomas Leidland banen og får et gult kort i forbindelse med sin første berøring på ballen.
Kampen bølger noe frem og tilbake og ender med 2-0 til Brynegutta.